De meest ontroerende foto's van het wenshuwelijk

Gepubliceerd op 28 juli 2024 om 11:50
Liefdevol moment wenshuwelijk. De bruidegom omhelst weddingplanner Elvira Patelias.

Het bruidspaar gaf ons een liefdevolle knuffel

Voor mij zijn dit de meest ontroerende foto's van het wenshuwelijk waarover ik eerder heb geschreven in een blog. Aan het einde van de avond riep het bruidspaar, samen met de gasten, ons naar de dansvloer om ons te bedanken. 

Een zeer intens, mooi en emotioneel moment volgde! 

De bruid van het wenshuwelijk geeft Elvira Patelias, weddingplanner, een dikke knuffel. Een emotioneel en dankbaar moment.

Een liefdevol moment

Dit moment koester ik. Het zat vol met emotie, oprechte dankbaarheid en veel liefde. Ik vond het fijn deze bruiloft met Corrie Weijers van Peper en Zout te mogen organiseren. Een hele grote eer. Wat een lief bruidspaar, wat een fijne mensen. Voor hen wilden wij maar al te graag rennen en vliegen om ervoor te zorgen dat zij mooie herinneringen zouden overhouden. En als alles dan lukt en je blije mensen voor je ziet staan, dan is het wenshuwelijk echt geslaagd. 

Het bruidspaar van het wenshuwelijk geeft weddingplanners, Elvira Patelias en Corrie Weijers, een knuffel als dank voor de organisatie van hun bruiloft.

Professioneel en emotioneel

Toen ik mijzelf opgaf als vrijwilliger voor Stichting Make a Wedding Wish Nederland wist ik dat het emotioneel zwaar zou worden. Ik stelde me voor dat ik de hele tijd zou huilen op de bruiloft. Toch wilde ik het graag doen. Mijn gedachte was:  "Ook al wordt het lastig, ik ga dit doen. Hoe mooi is het om mensen te helpen en blij te maken met iets wat ik graag doe en goed kan?" 

Op de dag zelf viel het huilen mee. Ik had mijn professionele pet op en deed mijn werk. Natuurlijk waren er moeilijke momenten. Dan keek ik even de andere kant op en pinkte mijn tranen weg. Maar ik heb niet zo gehuild als ik had verwacht. 

Bij het zien van deze foto's brak ik echter wel.

Wenshuwelijk. Groepskuffel van bruidspaar met gasten. Een dankbaar en emotioneel moment.

Liefde, waar alles om draait

Deze groepsknuffel van het bruidspaar samen met gasten zegt alles! Wat een liefde! Wat een prachtig moment!

Twaalf dagen na de bruiloft overleed de bruidegom. Samen met Antoinette Zunnebeld, de oprichtster van de Stichting Make a Wedding Wish Nederland en met collega Corrie Weijers, ben ik naar de uitvaart gegaan. Daar heb ik mijn tranen laten lopen. Het was een mooi afscheid, en mij heeft het geholpen om dit hoofdstuk af te sluiten. 

Zal ik het nog een keer doen? Jazeker! Met alle liefde!

Dit soort momenten herinneren ons eraan om van het leven te genieten! Geniet en heb lief!

Lieve groet, 

Elvira

 

Hartje, het logo van Wedding and Dreams

Reactie plaatsen

Reacties

Janneke Bulens
3 maanden geleden

Wat een ontzettend mooie foto's. Voelbaar emoties, liefde en geluk. Hey en huilen is niet erg he, mooi om in kwetsbaarheid te delen. Supermooi dat je dit doet. Liefs Janneke