Bezoek de grootste trouwbeurs van Nederland en ontmoet Wedding and Dreams in februari 2025

Gepubliceerd op 16 oktober 2024 om 11:35

Zijn jullie bezig met het plannen van jullie droombruiloft, maar weten jullie niet waar te beginnen? Dan is een bezoek aan de trouwbeurs One Fine Weddingday dé perfecte manier om inspiratie op te doen en in contact te komen met de beste leveranciers uit de trouwbranche. Wedding and Dreams is aanwezig op de voorjaarseditie van deze beurs op 22 en 23 februari 2025 in de Werkspoorkathedraal, Utrecht!

One fine weddingday, de grootste trouwbeurs van Nederland. Werkspoorkathedraal Utrecht. Beursvloer met stands en bezoekers.

Voor wie al eerder inspiratie wil opdoen, vindt de najaarseditie van One Fine Weddingday plaats op 26 en 27 oktober 2024, hoewel Wedding and Dreams daar niet aanwezig zal zijn. Het is echter een geweldige kans om alvast in contact te komen met verschillende leveranciers en ideeën op te doen.

Logo One Fine Weddingday, de grootste trouwbeurs van Nederland. Utrecht.

Bezoek de Trouwbeurs: Ontdek alles voor jouw droombruiloft!

De trouwbeurs is het hele weekend geopend, met de keuze uit zaterdag of zondag. Ontmoet meer dan 100 trouwleveranciers en laat je inspireren door de nieuwste bruiloftstrends. Volg boeiende masterclasses vol met trouwtips en geniet van het sfeervolle foodtruck-terras. Het is dé plek om volop inspiratie op te doen en persoonlijk in gesprek te gaan met ervaren leveranciers voor jouw perfecte dag.

One Fine Weddingday, grootste trouwbeurs van Nederland. Utrecht. Bezoekers op de trouwbeurs.

Wedding and Dreams: Jouw Weddingplanner en  Ceremoniemeester

Als weddingplanner en ceremoniemeester van Wedding and Dreams sta ik klaar om jullie te helpen met het plannen van een onvergetelijke bruiloft. Ik ben gespecialiseerd in bruiloften in zowel de omgeving van Arnhem en Nijmegen als op het idyllische Griekse eiland Lesbos. Of jullie nu dromen van een intieme bruiloft in Nederland of een romantische bestemming in Griekenland, ik begeleid jullie bij elke stap.

Op de voorjaarseditie van One Fine Weddingday op 22 en 23 februari 2025 kunnen we elkaar persoonlijk ontmoeten. Samen kunnen we bespreken hoe ik jullie kan helpen met de volledige organisatie of ceremoniemeesterschap, zodat jullie bruiloft vlekkeloos verloopt.

One fine weddingday, grootste trouwbeurs van Nederland. Utrecht. Workshops.

Waarom Wedding and Dreams?

  • Ervaring in Nederland en Griekenland: Expertise in bruiloften in de regio Arnhem/Nijmegen én op het prachtige eiland Lesbos.
  • Op maat gemaakte bruiloften: Jullie visie staat centraal. Elke bruiloft wordt speciaal voor jullie ontworpen.
  • Persoonlijke benadering: Geen enkele bruiloft is hetzelfde. Samen zorgen we ervoor dat elk detail klopt.
Elvira Patelias, weddingplanner en ceremoniemeester van Wedding and Dreams. Aanwezig bij de voorjaarseditie van One fine weddingday, grootste trouwbeurs van Nederland. Arnhem. Nijmegen. Elst. Griekenland. Lesbos.

Wil je niet wachten tot de beurs? Plan nu een (online) kennismakingsgesprek!

Kun je niet wachten tot februari om te beginnen met het plannen van jullie perfecte dag? Geen zorgen! Je kunt nu al een vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek met mij inplannen. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen, bespreken we jullie wensen en kan ik uitleggen hoe ik jullie kan ondersteunen in het realiseren van jullie droombruiloft.

Neem vandaag nog contact op en plan een afspraak in op een tijd die voor jullie uitkomt – zo kunnen jullie meteen aan de slag met het vormgeven van jullie bruiloft, zonder tot de beurs te hoeven wachten!

  • E-mail: info@weddinganddreams.com
  • Telefoon: 06 177 045 91
Moeder en dochter kijken naar trouwjurken. One fine weddingday, grootste beurs van Nederland. Werkspoorkathedraal Utrecht.

Zet de Data in je Agenda!

Wil je alles weten over het organiseren van jullie droombruiloft? Bezoek dan de trouwbeurs One Fine Weddingday op 22 en 23 februari 2025 in de Werkspoorkathedraal, Utrecht! Wedding and Dreams staat op de beurs en ik ontmoet je daar graag om vrijblijvend kennis te maken en te bespreken hoe ik jullie kan ondersteunen.

Kun je niet wachten tot februari? De najaarseditie van One Fine Weddingday vindt plaats op 26 en 27 oktober 2024, waar je alvast kunt kennismaken met andere leveranciers en volop inspiratie kunt opdoen. Wedding and Dreams is daar niet aanwezig, maar in februari sta ik klaar om jullie te helpen met jullie plannen!

Gezellig footdtruck plein. Werkspoorkathedraal Utrecht. One fine weddngday, grootste trouwbeurs van Nederand.

Praktische Informatie over de Beurs

  • Najaarseditie: 26 & 27 oktober 2024 (zonder Wedding and Dreams)
  • Voorjaarseditie: 22 & 23 februari 2025 (Wedding and Dreams aanwezig)
  • Locatie: Werkspoorkathedraal, Utrecht
  • Tijd: 10:00 – 17:00
  • Tickets: Verkrijgbaar via de officiële website van One Fine Weddingday

Hebben jullie al een trouwbeurs bezocht of zijn jullie van plan er eentje te bezoeken?

Tot snel!

Lieve groet, Elvira

Photocredits: Hop fotografie

Hartje. Logo van Wedding and Dreams. Weddingplanner en ceremoniemeester. Arnhem. Nijmegen. Elst. Griekenland. Lesbos.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.